Outriders Day One Edition PS5

EAN: 5021290087125
GB Code: PS5G43
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Outriders Day One Edition PS5 je napeta akciona avantura smeštena u postapokaliptični svet. Kroz kombinaciju pucačine iz trećeg lica i RPG mehanike, igrači će se naći u ulozi Outridersa – elitne grupe vojnika s moćima i veštinama koje su dobili nakon kolonizacije planete Enoch.

U igri Outriders Day One Edition, igrači će se suočiti s izazovima i opasnostima koje pruža ova divlja i nemilosrdna planeta. Moraju da istraže različite regije, od suvih pustinja do zaleđenih vrhova planina, kako bi otkrili tajne Enocha i spasili ljudsku civilizaciju.

Jedna od ključnih karakteristika igre je mogućnost izbora između četiri različite klase likova, svaka sa svojim jedinstvenim veštinama i stilom igranja. Tu su Trickster, devastirajući blesk, Pyromancer, majstor vatre i pećinskih elemenata, Devastator, neuništivi stražar i Technomancer, majstor tehnologije i razornih snaga. Svaka klasa nudi različite taktike i strategije, pa igrači mogu prilagoditi svoj stil igre prema svojim željama.

Outriders Day One Edition PS5 takođe nudi mogućnost kooperativnog igranja sa do tri igrača. Igrajte s prijateljima ili drugim igračima širom sveta dok se suočavate s izazovima i preprekama koji vam stoje na putu. Timski rad je ključan za uspeh u borbi protiv raznovrsnih neprijatelja i moćnih bosova.

Uz to, igra nudi i dubok sistem napredovanja lika, sa raznovrsnim veštinama, oružjem i opremom koje igrači mogu otključati i poboljšati tokom svog putovanja. Svaki izbor utiče na razvoj vašeg lika i stil igre, što pruža dodatnu dubinu i ponovnu igrajnost.

Outriders Day One Edition PS5 je vizuelno impresivna igra koja koristi snagu PlayStation 5 konzole kako bi pružila prelepe pejzaže i detaljne karaktere. Uz podršku za ray tracing i brze učitavanje, igrači će biti uronjeni u autentično iskustvo postapokaliptičnog sveta Enocha.

Uživajte u izazovima, akciji i nezaboravnoj priči u igri Outriders Day One Edition, gde je opstanak čovečanstva u vašim rukama.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Pucačina, RPG (Role-playing game), Sci-fi

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 18