Rayman Legends PS4

EAN: /
GB Code: PS4G010
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Rayman Legends PS4 je platformerska igra za PlayStation 4 u kojoj igrači preuzimaju kontrolu nad likom Raymana dok istražuju različite nivoe i bore se protiv neprijatelja.

Igra se fokusira na brzo i fluidno kretanje, uz razne skokove i udarce koje igrači mogu da koriste protiv neprijatelja. Igrači mogu da skupljaju različite predmete tokom igre, uključujući novčiće i srca koja povećavaju njihovo zdravlje.

Rayman Legends PS4 sadrži mnoštvo različitih nivoa koji nude razne izazove, uključujući trke, zagonetke i borbe sa bossovima. Igrači će istraživati različite lokacije, uključujući pećine, džungle i gradove.

Igra takođe uključuje mogućnost da igrači igraju u kooperativnom modu, gde mogu da igraju sa prijateljima na istom ekranu ili preko interneta. Ovo čini igru zanimljivom i za igrače koji traže igre za igranje sa prijateljima.

Grafika u igri je šarena i detaljna, sa animacijama koje su glatke i fluidne. Muzika i zvuk doprinose atmosferi igre, uz razne zvuke okoline i muziku koja odgovara određenim nivoima.

Kontrole u igri su jednostavne i prilagođene za konzolu, što omogućava igračima lako kretanje i upravljanje svojim likom.

Rayman Legends PS4 je zabavna platformerska igra koja pruža igračima mogućnost da istražuju razne nivoe i bore se protiv neprijatelja. Mnoštvo različitih nivoa sa raznim izazovima, mogućnost igranja u kooperativnom modu, šarena grafika i jednostavne kontrole, čine ovu igru zabavnom i uzbudljivom za igrače koji traže platformersku igru za igranje.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Platform

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 7