Shadow of the Tomb Raider Standard Edition PS4

EAN: 5021290080898
GB Code: PS4G123
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Shadow of the Tomb Raider Standard Edition (PS4) je akciona avanturistička igra koja prati avanture legendarne heroina Lare Kroft u njenom putovanju širom sveta. Igrači će se suočiti sa različitim izazovima, od prepreka na putu do otkrivanja tajni i borbe protiv neprijatelja.

U igri, Lara Kroft putuje u Južnu Ameriku u potrazi za tajnom koja može da spasi svet od propasti. Igrači će istraživati različite lokacije, uključujući džungle, ruševine i pećine, dok otkrivaju tajne koje će im pomoći u borbi protiv neprijatelja.

Borba u igri se fokusira na taktičko kretanje i skrivanje, što igračima omogućava da se sakriju od neprijatelja i taktički planiraju svoj napad. Igra takođe nudi različite izazove koji testiraju veštine igrača, kao što su penjanje, skačanje i rešavanje zagonetki.

Grafika u igri je impresivna, sa detaljno dizajniranim lokacijama i animacijama koje oživljavaju svet igre. Zvuk takođe doprinosi atmosferi igre, sa realističnim zvukovima okoline i dijalozima likova.

Kontrole u igri su prilagođene za konzolu, što omogućava igračima lako kretanje i upravljanje svojim likom.

Shadow of the Tomb Raider Standard Edition PS4 je izazovna avanturistička igra koja pruža igračima mogućnost da se suoče sa različitim izazovima i borbe protiv neprijatelja dok istražuju različite lokacije širom sveta. Impresivna grafika i zvuk, prilagođene kontrole za konzolu, kao i različiti izazovi i zagonetke koje igrači moraju da reše, čine ovu igru uzbudljivom i zabavnom za igrače koji traže avanturu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 18