Marvels Spider-Man PS4
Marvels Spider-Man PS4 Original price was: 4.799,00 RSD.Current price is: 3.599,00 RSD.
Nazad na celu ponudu

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto PS4

EAN: 3391891991261
GB Code: PS4G250
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto PS4 je borilačka igra za PlayStation 4 koja se temelji na popularnom animeu i mangi Naruto. Igrači preuzimaju kontrolu nad raznim likovima iz Naruto sveta, boreći se protiv drugih likova u raznim bitkama.

Igra se fokusira na brzo i fluidno kretanje, uz različite tehnike borbe koje igrači mogu koristiti protiv protivnika. Postoji mnoštvo različitih likova koje igrači mogu da odaberu, uključujući glavne likove kao što su Naruto, Sasuke i Sakura, kao i neke manje poznate likove.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto PS4 sadrži različite načine igranja, uključujući priču, arkadni mod, online bitke i mnoge druge. Uz to, igra sadrži i dodatak Road to Boruto, koji donosi novu priču i likove iz novijeg dela Naruto sage.

Grafika u igri je detaljna i šarena, s animacijama koje su glatke i fluidne. Muzika i zvuk doprinose atmosferi igre, uz zvuke borbe i muziku koja odgovara određenim bitkama.

Kontrole u igri su prilagođene za konzolu, što omogućava igračima lako kretanje i upravljanje svojim likovima. Postoji i mogućnost da se koriste razni specijalni napadi i kombinacije za povećanje štete.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto PS4 je zabavna borilačka igra koja pruža igračima mogućnost da se bore kao njihovi omiljeni likovi iz Naruto sage. Različiti načini igranja, šarena grafika, jednostavne kontrole i razni likovi i napadi čine ovu igru zabavnom i uzbudljivom za igrače koji traže borilačku igru zasnovanu na animeu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Borilačka

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 12