Ratchet & Clank Playstation Hits PS4

EAN: 711719415374
GB Code: 4269
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ratchet & Clank Playstation Hits PS4 je akciono-platformska igra razvijena od strane studija Insomniac Games. Igra prati avanture dva junaka – Ratcheta, mačkolikog vanzemaljca i Clanka, robota sa AI tehnologijom, koji putuju kroz različite planete u galaksiji.

Igrači preuzimaju ulogu Ratcheta, koji ima na raspolaganju različita oružja i alate koje može da koristi u borbi protiv neprijatelja. Clank takođe pomaže u borbi i pruža dodatnu podršku kroz svoje jedinstvene sposobnosti.

Igra Ratchet & Clank Playstation Hits PS4 se sastoji od različitih nivoa i svaki nivo ima različite izazove i prepreke koje je potrebno savladati da bi se napredovalo dalje. Igrači takođe mogu da prikupljaju različite predmete i valute koje im omogućavaju da unaprede svoju opremu i oružja.

Ratchet & Clank Playstation Hits PS4 se takođe ističe predivnom grafikom, punom boja i detalja, koja se savršeno uklapa sa zabavnom i dinamičnom igračkom mehanikom. Ova igra je namenjena igračima svih uzrasta koji žele da se zabave i uživaju u jedinstvenoj i uzbudljivoj avanturi u svemiru.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Insomniac Games

Preporučeni uzrast

Pegi 7