The Last Of Us Remastered Playstation Hits PS4

EAN: 711719411871
GB Code: 4253
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Last Of Us Remastered Playstation Hits PS4 je igra preživljavanja koju je razvio Naughty Dog i objavio Sony Computer Entertainment. Ovo je remasterizovana verzija originalne igre The Last of Us iz 2013. godine za PlayStation 3, koja je prilagođena za PlayStation 4.

Igra se odvija u postapokaliptičnom svetu u kojem je većina čovečanstva uništena nakon izbijanja smrtonosnog virusa. Igrač upravlja likovima Joelm i Ellie, koji pokušavaju da prežive u svetu punom zombija i raznih opasnosti.

Glavni fokus igre je na priči i interakciji između Joela i Ellie, dok istražuju napuštene gradove i sela u potrazi za hranom, vodom i drugim resursima. Takođe, igra sadrži i mnogo borbi sa zombijima i drugim opasnostima, što zahteva strategiju i taktiku.

The Last Of Us Remastered Playstation Hits PS4 ima poboljšanu grafiku i bolju performansu u odnosu na originalnu verziju igre. Takođe uključuje sve DLC-ove koji su objavljeni za originalnu igru, kao i novi način igranja „Grounded“ koji predstavlja veći izazov za igrače.

Ova igra je osvojila mnoge nagrade, uključujući i nagradu za igru godine na raznim događajima i stranicama posvećenim video igrama. The Last Of Us Remastered Playstation Hits PS4 je izuzetna igra koja kombinuje predivnu priču sa uzbudljivom akcijom i odličnom grafikom, pa je to idealna igra za ljubitelje žanra preživljavanja.

Remastered verzija poseduje dodatne mape Abandoned Territories Map Pack, Reclaimed Territories Map Pack i sadrži novu Single Player kampanju The Last of Us: Left Behind za jednog igrača koja kombinuje teme preživlјavanja, odanosti i lјubavi sa napetom igrom opstanka.

 

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Horor, Preživljavanje (Survival), Pucačina

Izdavač

Naughty Dog

Preporučeni uzrast

Pegi 18