Ace Combat 7 Skies Unknown PS4

EAN: 3391891993111
GB Code: PS4G036
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ace Combat 7 Skies Unknown PS4 je akciona letačka igra koja se odvija u futurističkom svetu, u kome su vazdušni prostori u sukobu zbog geopolitičkih tenzija. Igrač preuzima ulogu pilota i borbenog aviona koji se bori protiv neprijateljskih snaga, dok istražuje svet igre i otkriva tajne koje leže iza konflikta.

Igra nudi izuzetno realistično iskustvo letenja, sa širokim spektrom aviona i oružja koji se mogu koristiti u borbama. Osim borbi protiv drugih aviona, igrač će se boriti protiv protivvazdušne odbrane, uništavati neprijateljske vojne baze i izvršavati razne druge misije.

U igri postoji i napredan sistem prilagođavanja aviona, koji omogućava igračima da prilagode performanse svojih aviona u skladu sa svojim stilom igranja. Osim toga, igra sadrži i online multiplayer mod, koji omogućava igračima da se bore protiv drugih igrača širom sveta.

Ace Combat 7 Skies Unknown PS4 je impresivna igra sa bogatim sadržajem i sjajnom grafikom, koja će oduševiti sve ljubitelje letačkih igara i akcionih igara uopšte.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Letačka simulacija, Otvoren svet (Open world)

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 12