Rocket Arena Mythic Edition PS4

EAN: 5035226124167
GB Code: PS4G112
Kategorija:

599,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Rocket Arena Mythic Edition PS4 je akciona igra u kojoj igrači koriste rakete kako bi se borili u timskim borbama protiv drugih igrača u realnom vremenu. Igra je objavljena 2020. godine za PlayStation 4, Xbox One i PC.

U igri postoji više različitih heroja, svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima i oružjima, koji se bore za pobedu u timskim borbama protiv drugih igrača. Rakete se koriste za napad protivnika i za skakanje po areni, dok se kroz igru igrači mogu sakupljati različiti predmeti koji će im pomoći u borbi.

Rocket Arena Mythic Edition PS4 dolazi sa dodatnim sadržajem, kao što su nove mape, heroji i kozmetičke predmete za igranje. Igra nudi i nekoliko različitih modova igranja, uključujući eliminaciju, koja zahteva da igrači eliminiraju protivnički tim, kao i kontrolnu tačku, koja se fokusira na kontrolu određene tačke na mapi.

Igra ima vizuelni stil koji je svetao i šaren, što joj daje živahan izgled, a različiti heroji i njihove sposobnosti dodaju raznovrsnost u gameplay. Rocket Arena – Mythic Edition je zabavna igra koja je posebno privlačna ljubiteljima akcionih igara i timskih borbi.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Pucačina

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 12