Nioh PS4

EAN: 711719927709
GB Code: PS4G026
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Nioh PS4 je akciona RPG igra smeštena u feudalni Japan, koja je razvijena od strane tima Koei Tecmo Games. Igrači preuzimaju ulogu glavnog junaka Williama, koji je inspirisan stvarnim engleskim samurajem iz 17. veka, Williamom Adamsom.

Igrači putuju kroz različite delove Japana u vreme Sengoku perioda i suočavaju se sa brojnim demonima i drugim opasnostima. Igra se fokusira na borbu, a igrači imaju na raspolaganju veliki broj oružja i borilačkih veština koje mogu da nauče.

Osim toga, igra ima i RPG elemente, uključujući različite statistike koje igrači mogu da unapređuju kako bi postali jači. Igra takođe ima i sistem koji omogućava igračima da stvaraju i prilagođavaju svoju opremu i oružje.

Uz to, igra ima i veliki broj bossova, koji predstavljaju velike izazove za igrače. Svaki od njih ima svoje jedinstvene strategije koje je potrebno savladati da bi se pobedilo.

Nioh PS4 je igra koja je namenjena igračima koji vole akcione igre i žele da se izazovu na najvišem nivou. Ova igra kombinuje japansku istoriju i mitologiju sa brutalnom i dinamičnom borbom, što je čini jednom od najboljih akcionih igara dostupnih na tržištu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18