Yakuza Kiwami 2 Playstation Hits PS4

EAN: 5055277037902
GB Code: PS4G132
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Yakuza Kiwami 2 Playstation Hits PS4 je akciona avanturistička igra koju je razvio studio Sega i koja je dostupna kao PlayStation Hits verzija za PlayStation 4. Igra predstavlja remake originalne igre Yakuza 2, sa poboljšanom grafikom i novim funkcijama koje igračima pružaju novi način igranja.

Igrači preuzimaju kontrolu nad Kazumom Kiryujem, bivšim pripadnikom japanske kriminalne organizacije Yakuza, dok se bori sa svojom prošlošću i novim izazovima. Igrači će se kretati kroz detaljno dizajniranu 3D verziju tokijskog četvrti Kamurocho, gde će se susretati sa različitim likovima i izvršavati misije. Tokom igranja igrači će morati da koriste različite borilačke veštine i oružja kako bi se borili protiv protivnika.

Kiwami 2 donosi nove likove, mini-igre, borbe i izazove koji poboljšavaju igranje i osvežavaju ovu klasičnu igru. Igra takođe sadrži pun glumački kadar japanskih glumaca, što dodatno poboljšava imerziju u igru.

Grafika u igri je impresivna i detaljna, sa stvarnim japanskim ulicama koje su dobro predstavljene u igri. Igra takođe sadrži kvalitetan zvuk, uključujući japansku muziku, efekte zvuka i glasovne glumce koji savršeno prate likove u igri.

Yakuza Kiwami 2 Playstation Hits PS4 je igra koja nudi uzbudljivu priču, zanimljive likove i impresivnu grafiku. Igra je savršena za one koji vole akcione avanturističke igre i ljubitelje japanske kulture.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 18