Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy PS4

EAN: 3391891996402
GB Code: PS4G251
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy PS4 je kolekcija popularnih borilačkih igara zasnovanih na popularnom anime serijalu Naruto Shippuden. U ovoj kolekciji, igrači će moći da iskuse intenzivne borbe sa svojim omiljenim likovima iz serije.

Ova kolekcija sadrži tri igre: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 i Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst. Svaka igra nudi svoju jedinstvenu priču i likove, zajedno sa dubokim sistemom borbe koji se temelji na zanimljivim jutsu tehnikama i dinamičnim akcijama.

Igrači će moći da uživaju u jedinstvenoj grafici, koja oponaša izgled animirane serije, sa detaljnim i precizno animiranim likovima i okruženjima. Osim toga, ova kolekcija takođe sadrži i poboljšane verzije igara koje su se prvobitno pojavile na prethodnim konzolama, pružajući igračima još bolju grafiku i performanse.

Osim jednog igrača, igrači će moći da se bore i protiv drugih igrača u različitim modovima igre, kao što su online borbe ili turniri. Uz sve to, igrači će moći da otključavaju nove likove, dodatnu opremu i jutsu tehniku dok napreduju kroz igre.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy PS4 je kolekcija koja će oduševiti fanove anime serijala Naruto Shippuden i pružiti im satima zabave dok se bore protiv drugih likova i razvijaju svoje veštine u dinamičnom i uzbudljivom borilačkom svetu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Borilačka

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 12