Mafia Definitive Edition (PS4)

EAN: 5026555428149
GB Code: PS4G117
Kategorija:

2.599,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mafia Definitive Edition (PS4) je obnovljena verzija kultne akciono-avanturističke igre iz 2002. godine, koja je sada dostupna za PlayStation 4 konzolu. U igri, igrači preuzimaju ulogu Tommyja Angela, novajlije u organizovanom kriminalnom svetu u gradu Lost Havenu u periodu Prohibicije.

Igrači će istraživati grad, obavljati zadatke i boriti se protiv rivalnih bandi kako bi postali sve moćniji i utjecajniji. Igrači će se upustiti u različite misije, uključujući pljačke, napade na druge bande, zastrašivanje i iznude. Igra sadrži i elemente vožnje automobila, koje je potrebno koristiti kako bi se brzo stiglo do cilja ili izbjegle policijske patrole.

Mafia Definitive Edition (PS4) nudi novi vizuelni stil sa poboljšanim grafičkim elementima i detaljima, ali zadržava autentičan izgled originalne igre. Takođe, glumačke performanse i dijalozi su unaprijeđeni, što igračima pruža uzbudljivu priču i autentičan doživljaj života u organizovanom kriminalu tokom perioda Prohibicije.

Igrači će takođe moći da uživaju u novom modu priče koji donosi dodatnu priču o liku Saru, prijatelju i savezniku Tommyja Angela. Ovaj mod priče dodaje novu dimenziju igri i omogućava igračima da se upuste u dodatne avanture i zadatke.

Mafia Definitive Edition (PS4) je sjajan izbor za ljubitelje akcionih igara, posebno onih koji uživaju u igrama sa kriminalnom tematikom i dobro razvijenim pričama.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Pucačina

Izdavač

2K Games

Preporučeni uzrast

Pegi 18