LEGO City Undercover PS4

EAN: 5051892203937
GB Code: 8840
Kategorija:

3.399,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO City Undercover PS4 je avanturistička igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu Chase McCain-a, policajca koji se vraća u LEGO gradu nakon dugogodišnjeg odsustva. Glavni zadatak Chase-a je da uhvati kriminalca Rex Fury-ja koji se vratio u grad i ponovo počinio brojne zločine.

Igrači će istraživati LEGO grad, sakupljati predmete, rješavati zagonetke i boriti se protiv neprijatelja dok pokušavaju da uhvate Rex Fury-ja. Igra nudi veliku slobodu igračima u istraživanju svih dijelova grada, uključujući različite gradove, oblasti i znamenitosti. Igrači mogu koristiti različita vozila za putovanje kroz grad, uključujući automobil, helikopter, čamac i mnoge druge.

LEGO City Undercover PS4 je takođe poznat po svojoj humorističnoj priči i zabavnom načinu igranja. Igrači će se smijati dok pokušavaju da se izbore sa različitim situacijama u gradu. Igra nudi i mogućnost dvosmjernog igranja, što znači da igrači mogu igrati sami ili u kooperativnom načinu sa drugim igračem.

Igra ima sjajnu grafiku i zvuk koji stvaraju autentičan LEGO grad. LEGO City Undercover PS4 je igra koju će uživati igrači svih uzrasta i zasigurno će se izdvojiti među drugim LEGO igrama.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7