LEGO Hobbit PS4

EAN: 5051892166256
GB Code: PS4G146
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO Hobbit PS4 je akciona avantura bazirana na svijetu Gospodara Prstenova, koju su razvili TT Games i objavili Warner Bros. Interactive Entertainment. U igri, igrači preuzimaju ulogu hobita Bilba Bagginsa i prate ga u njegovoj epskoj pustolovini kroz Srednju Zemlju.

Igrači će istraživati različite lokacije u Srednjoj Zemlji, uključujući gradove, planine, šume i mnoge druge. U toku igre, igrači će se susretati sa mnogim likovima iz svijeta Gospodara Prstenova, uključujući Gandalfa, Thorina, Dwalina i mnoge druge.

Igra nudi veliki broj zagonetki koje igrači moraju riješiti kako bi napredovali kroz igru. Igrači će takođe koristiti različita oružja i čarobnjačke sposobnosti u borbi protiv neprijatelja, uključujući goblini i divovi.

LEGO Hobbit PS4 ima prepoznatljiv LEGO stil grafike, koji igračima pruža zabavan i vizualno privlačan doživljaj svijeta Gospodara Prstenova. Igrači takođe mogu koristiti mnoge ikonične predmete iz franšize, uključujući mač Sting, prsten za nevidljivost i mnoge druge.

Igra sadrži i mogućnost kooperativnog igranja, što omogućava igračima da igraju zajedno sa prijateljima i da zajedno rješavaju zagonetke i borbe. LEGO Hobbit je igra koju će uživati igrači svih uzrasta i koja će privući ljubitelje franšize Gospodar Prstenova i LEGO igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7