Mortal Kombat 11 Ultimate (PS5)

EAN: \
GB Code: PS5G19
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mortal Kombat 11 Ultimate je vrhunska verzija popularne video igre Mortal Kombat 11, koja je dostupna na PlayStation 5 konzolama. Ova verzija igre donosi niz novih karakteristika, likova i poboljšanja igračkog iskustva, koje će oduševiti ljubitelje borilačkih igara.

Ova verzija igre sadrži sve prethodno objavljene DLC dodatke, uključujući tri nove likove: Mileena, Rain i Rambo. Svaki lik ima svoj jedinstveni set poteza i sposobnosti, što dodatno obogaćuje igru i daje joj novu dimenziju.

Pored novih likova, igrači će biti u mogućnosti da koriste i novi set oružja i opreme, koji će im pomoći u borbi protiv protivnika. Ova oprema se može prilagoditi i kombinovati sa drugim elementima, omogućavajući igračima da stvore svoje jedinstvene stilove borbe.

Osim toga, Mortal Kombat 11 Ultimate donosi i nove režime igre, uključujući Kombat ligu, Towers of Time i Friendships. Kombat liga je online režim igre, u kojem se igrači takmiče jedni protiv drugih, dok se u Towers of Time igrači suočavaju sa nizom izazova u zamku, u kojem moraju da poraze različite protivnike. Friendships je pak zabavan i šaljiv režim igre, u kojem se likovi pozdravljaju na neobične i smešne načine.

Mortal Kombat 11 Ultimate je vrhunska verzija popularne borilačke igre, koja donosi nove likove, oružja i režime igre. Ova igra će oduševiti ljubitelje Mortal Kombata i borilačkih igara uopšte, pružajući im izazovne i uzbudljive borbe u najnovijem delu ove legendarnog serijala.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Borilačka

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 18