Goat Simulator 3 PRE-UDDER EDITION (PS5)

EAN: 4020628641115
GB Code: PS5G18
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Goat Simulator 3 PRE-UDDER EDITION je nastavak popularne Goat Simulator serije igara koje su postale poznate po svom nekonvencionalnom pristupu i nesvakidašnjem humoru. U ovoj igri, igrači se ponovo nalaze u koži koze i imaju slobodu da istražuju svet i učestvuju u različitim aktivnostima. Igrači mogu trčati, skačati, gurati predmete, napadati druge životinje i čak koristiti svoj jezik kako bi uzeli razne predmete i manipulisali okolinom. Ova verzija igre ima novi nivo pod nazivom „GoatVille High“ u kojem igrači mogu ući u srednju školu i interagovati sa različitim likovima.

Osim novog nivoa, Goat Simulator 3 PRE-UDDER EDITION nudi i poboljšanu grafiku i nove karakteristike. Igrači mogu prilagoditi svoju kozi raznim odevnim predmetima, kao što su šeširi, naočare i druge dodatke. Takođe, igrači mogu izazvati razne nezgode, kao što su padovi aviona, požari i druge haotične situacije, a igra ih nagrađuje za to.

Jedan od najzabavnijih aspekata Goat Simulator 3 PRE-UDDER EDITION je njen humorističan pristup igri, koji je u potpunosti svestan svoje ludosti. Igra se ne uzima previše ozbiljno i ohrabruje igrače da eksperimentišu i budu kreativni u svojim akcijama. Uz to, igra je dostupna na PS5 konzoli, što joj daje bolju grafiku i performanse u odnosu na prethodne verzije, što omogućava igračima da uživaju u ovom neobičnom iskustvu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Simulacija

Izdavač

Coffee Stain

Preporučeni uzrast

Pegi 12