Fortnite Anime Legends Pack (PS4)

EAN: 5060760889012
GB Code: PS4G236
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Fortnite Anime Legends Pack je paket dodatnog sadržaja za popularnu video igru Fortnite, dostupan na PlayStation 4 konzolama. Ovaj paket sadrži niz kozmetičkih predmeta za igrača, koji su inspirisani likovima iz popularnih anime serija.

Konkretno, u ovom paketu se nalaze predmeti inspirisani likovima iz animea „Naruto“, „One Piece“ i „Dragon Ball Z“. Igrači će biti u mogućnosti da prilagode svog lika sa različitim kostimima, pozama, gestikulacijama i drugim kozmetičkim dodacima koji su povezani sa ovim anime serijama.

Osim toga, paket sadrži i jedinstveni set oružja, koji je dizajniran tako da se savršeno uklapa sa temom animea. Igrači će moći da se bore sa stilom koristeći ova oružja, dok se suočavaju sa drugim igračima u igri .

Fortnite Anime Legends Pack je odličan izbor za ljubitelje anime serija, koji takođe uživaju u igranju Fortnite-a. Paket Fortnite Anime Legends Pack dodaje novi nivo personalizacije i kreativnosti u igru, dok igrači mogu da se bore i izazivaju druge igrače sa stilom i elegancijom inspirisanom njihovim omiljenim anime likovima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Pucačina

Izdavač

Fortnite

Preporučeni uzrast

Pegi 12