LEGO Marvel Super Heroes PS4

EAN: 5051895250129
GB Code: PS4G045
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO Marvel Super Heroes PS4 je video igra koju je razvio TT Games i objavio Warner Bros. Interactive Entertainment. Igra je dostupna za PlayStation 4 kao i za druge platforme. Igrači preuzimaju kontrolu nad mnogim popularnim Marvel superjunacima i junakinjama dok se bore protiv negativaca poput Dr. Dooma, Loki-ja, Green Goblin-a i mnogih drugih.

Igrači će morati da koriste sposobnosti svojih omiljenih heroja, kao što su Spider-Man, Iron Man, Captain America i Thor, kako bi rešili zagonetke i savladali neprijatelje. Igrači će putovati kroz ikonična mesta u Marvel univerzumu, uključujući Stark Tower, Asgard i S.H.I.E.L.D. Helicarrier, a takođe će se suočiti sa mnogim likovima iz Marvel stripova i filmova.

Igra sadrži otvoreni svet, tako da igrači mogu istraživati ​​različite lokacije i sakupljati LEGO kocke koje se koriste za otključavanje novih likova i nadogradnji. Igra takođe uključuje mogućnost kooperativne igre za dva igrača, tako da igrači mogu zajedno igrati kroz kampanju ili se nadmetati u različitim mini-igrama. LEGO Marvel Super Heroes je zabavna i uzbudljiva igra za sve ljubitelje Marvelovog univerzuma i LEGO igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7