Ghost of Tsushima Directors Cut Remaster PS4

EAN: 711719715993
GB Code: PS4G187
Kategorija:

8.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ghost of Tsushima Directors Cut Remaster PS4 je nadograđena verzija izuzetno popularne igre Ghost of Tsushima, koja se odvija u Japanu u 13. veku. Igrači preuzimaju ulogu samuraja Jin Sakaija, koji se bori protiv mongolske invazije na ostrvo Tsushima.

Ova nova verzija igre Ghost of Tsushima Directors Cut Remaster PS4 donosi brojne poboljšane vizualne efekte i dodatni sadržaj koji će oduševiti igrače. Na primer, igrači će moći da uživaju u boljoj grafici, većoj detaljnosti i poboljšanim zvukovima. Takođe, nova verzija igre uključuje i potpuno novi sadržaj, uključujući novo poglavlje u priči, nove likove, nove nivoe, nove borbe i druge značajne nadogradnje.

Osim toga, igrači će imati pristup i novom modu nazvanom „Izazovna Arena“, gde će se boriti protiv talasa neprijatelja kako bi testirali svoje veštine i stekli nove nagrade. Takođe, igrači će imati pristup novim dodacima, poput novih borbenih stilova, odeće, oružja i druge opreme koja će pomoći igračima da se bolje pripreme za borbu protiv neprijatelja.

Ghost of Tsushima Directors Cut Remaster PS4 je nadograđena verzija već sjajne igre, koja će oduševiti igrače koji traže dodatni sadržaj i unapređene vizualne efekte. Igrači će uživati u epohalnoj priči, prekrasnoj grafici i uzbudljivim borbama dok se bore protiv mongolske invazije i pokušavaju da oslobode ostrvo Tsushima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18