Resident Evil Village PS5

EAN: 5055060952764
GB Code: PS5G17
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Resident Evil Village PS5 je najnovija igra u popularnoj seriji survival horor igara Resident Evil. Igra se odvija u misterioznom selu u kojem igrači preuzimaju ulogu poznatog lika iz serije, Ethana Wintersa, koji se suočava sa novim pretnjama i opasnostima.

Igrači moraju da istraže selo, sakupljaju resurse, borave se protiv neprijatelja i otkrivaju tajne koje se kriju u selu. Tu su i različiti bossovi koje igrači moraju da pobede kako bi napredovali u igri.

Grafika u igri je impresivna, sa detaljima koji prikazuju užasne kreature i jezive lokacije u selu. Zvuk takođe pridonosi atmosferi igre, uz zloslutnu muziku i zvukove koji oživljavaju strah i jezu.

Igra sadrži i neke nove karakteristike, uključujući mogućnost prilagođavanja oružja i sposobnosti blokiranja napada neprijatelja. Takođe, igrači će se suočiti sa novim vrstama neprijatelja i imati priliku da sakupljaju resurse i kreiraju različite predmete.

Resident Evil Village PS5 je napeta i uzbudljiva igra sa jezivom atmosferom, impresivnom grafikom i zvukom, i novim karakteristikama koje unapređuju igru. Ova igra je idealna za ljubitelje serije Resident Evil i one koji vole survival horor igre.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Horor, Preživljavanje (Survival)

Izdavač

Capcom

Preporučeni uzrast

Pegi 18