Ghost of Tsushima Directors Cut Remaster PS5

EAN: 711719714194
GB Code: PS5G20
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ghost of Tsushima Directors Cut Remaster PS5 je nadograđena verzija popularne igre Ghost of Tsushima, koja je sada dostupna za PlayStation 5. Igra se odvija u feudalnom Japanu i igrači preuzimaju ulogu samuraja Jin Sakaija, koji se bori protiv mongolske invazije na ostrvo Tsushima.

Ova nova verzija igre uključuje nove sadržaje, uključujući novi epilog priče, nazvan „Iki Island“, gde igrači istražuju novi region i sreću se sa novim likovima. Igra Ghost of Tsushima Directors Cut Remaster PS5 takođe ima bolju grafiku, sa poboljšanim teksturama, osvetljenjem i detaljima, što omogućava igračima da dožive igru na potpuno nov način.

Igrači će se suočiti sa različitim izazovima, uključujući borbe sa neprijateljima, infiltriranje u neprijateljske baze i korišćenje različitih taktika kako bi savladali neprijatelje. Igra nudi mnogo mogućnosti za prilagođavanje oružja i opreme, što igračima omogućava da prilagode svoj stil igre prema sopstvenim preferencijama.

Osim toga, igrači će biti u mogućnosti da se upuste u različite misije, kao što su sporedne priče i aktivnosti, koje pružaju dodatni sadržaj i dubinu igre. Igrači će takođe biti u mogućnosti da istraže svet igre i otkriju skrivene lokacije, tajne predmete i dodatne nagrade.

Ghost of Tsushima Directors Cut Remaster PS5 je igra koja nudi uzbudljivu priču, impresivnu grafiku i raznolike izazove. Igra je savršena za one koji vole akciono-avanturističke igre i ljubitelje istorije.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18