FIFA 20 (Xbox)

EAN: 5030942122565
GB Code: XBOXG003
Kategorija:

399,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 20 je simulacija fudbala koju je razvio EA Sports. Igrači imaju priliku da igraju kao svoji omiljeni fudbalski klubovi i igrači, koristeći autentične stadione i opremu. Takođe ključuje brojne načine igranja, uključujući karijeru igrača, režim menadžera, online mečeve i druge načine igranja.

Jedan od najznačajnijih elemenata FIFA 20 je poboljšana mehanika igre, koja uključuje bolju kontrolu lopte, preciznije šutiranje i odbranu, kao i bolju veštačku inteligenciju. Ovo omogućava igračima da imaju još više kontrolu nad svojim timom i da razvijaju svoje veštine kao fudbaleri.

FIFA 20 takođe uključuje i brojne dodatne stvari, kao što su licencirani komentatori i autentični stadioni. Igrači takođe imaju mogućnost da prilagode izgled svog tima i da upravljaju igračima u timu na različite načine. Takođe uključila i novu „Volta Football“ modu, koja omogućava igračima da igraju mali fudbal na različitim urbaim terenima širom sveta. Ova nova funkcija donosi novu dimenziju igri i omogućava igračima da se takmiče na drugačiji način.

Ova igra koja pruža autentično iskustvo fudbalske igre, sa brojnim načinima igranja i dodatnim značajkama koje igračima pružaju više kontrole i mogućnosti za personalizaciju.

 

 

Specifikacija

Platforma

Xbox ONE, Xbox Series X

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3