eFootball Pes 2021 Season Update (Xbox)

EAN:  \
GB Code: XBOXG006
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

eFootball PES 2021 Season Update je fudbalska simulacija koju je razvio japanski studio Konami. Igrači imaju priliku da igraju kao svoje omiljene fudbalske klubove i igrače koristeći autentične stadione i opremu. Pored toga, igrači mogu da učestvuju u različitim načinima igranja, uključujući karijeru igrača, režim menadžera, online mečeve i druge načine igranja.

Jedan od najznačajnijih elemenata eFootball PES 2021 je poboljšana mehanika igre, koja uključuje bolju kontrolu lopte, preciznije šutiranje i odbranu, kao i bolju veštačku inteligenciju. Ovo omogućava igračima da imaju još više kontrolu nad svojim timom i da razvijaju svoje veštine kao fudbaleri.

eFootball PES 2021 Season Update takođe uključuje i brojne dodatne značajke, kao što su licencirani komentatori i autentični stadioni. Igrači takođe imaju mogućnost da prilagode izgled svog tima i da upravljaju igračima u timu na različite načine.

U ovom Season Update izdanju, igrači mogu očekivati novosti u smislu ažuriranja igračkih i klubskih statistika i uniformi, kao i ažuriranja igračkih prelazaka i transfera.

eFootball PES 2021 Season Update je igra koja pruža autentično iskustvo fudbalske igre, sa brojnim načinima igranja i dodatnim značajkama koje igračima pružaju više kontrole i mogućnosti za personalizaciju.

Specifikacija

Platforma

Xbox ONE, Xbox Series X

Žanr

Sport

Izdavač

Konami

Preporučeni uzrast

Pegi 3