Deus Ex Mankind Divided (Xbox)

EAN: 5021290073999
GB Code: XBOXG008
Kategorija:

499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Deus Ex Mankind Divided je akciono-RPG iskustvo smešteno u futuristički svet 2029. godine. Kao Adam Jensen, tajni agent nadograđen tehnologijom, igrač će se suočiti sa društvenim i političkim nemirima koristeći kombinaciju pucanja, nadograđivanja svog lika i interakcije sa okolinom kako bi ostvario svoje ciljeve.

Igrači će biti uvučeni u zanimljivu priču koja se bavi temama poput predrasuda i korupcije u društvu gde se ljudi razlikuju po obliku tela i sposobnostima. Adam Jensen predstavlja savršenog protagonistu koji se suočava sa nebrojenim izazovima. Pored napetih akcionih scena i borbi, igrači će se baviti i rešavanjem zagonetki, a upoznaće i likove koji će mu pomoći ili ometati u ostvarenju njegovih ciljeva.

Uz naprednu grafiku i dizajn sveta, igrači će biti uronjeni u futuristički svet koji je bogat detaljima i oduševljava svaki put kada se igra pokrene. Igrači će biti izazvani da pronađu najbolje strategije za napredovanje kroz igru, a čak i nakon završetka igre, igrači će se vraćati ponovo i ponovo kako bi iskusili sve ono što Deus Ex Mankind Divided ima da ponudi.

U celini, Deus Ex Mankind Divided predstavlja jedinstveno i uzbudljivo iskustvo koje će igrači na Xbox One konzoli zavoleti. Sa zanimljivom pričom, napetim akcionim scenama, rešavanjem zagonetki i fantastičnim dizajnom sveta, ova igra je jedna od najboljih u svom žanru i obavezna igra za sve ljubitelje akcionih RPG-ova.

Specifikacija

Platforma

Xbox ONE, Xbox Series X

Žanr

Akcija, Avantura, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 18