Death Stranding Directors Cut PS5

EAN: 711719722595
GB Code: PS5G107
Kategorija:

5.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Death Stranding Directors Cut PS5 je proširena verzija originalne igre Death Stranding, koju je razvio Kojima Productions i objavio Sony Interactive Entertainment za PlayStation 5 konzolu. U ovoj novoj verziji, igrači će se ponovo naći u futurističkom svetu pogođenom katastrofalnim događajima, gde moraju da preuzmu ulogu Sam-a Bridges-a, lika koji putuje kroz pustinjske pejzaže kako bi povezao preživele gradove.

Osim osnovne priče, Death Stranding Directors Cut PS5 donosi brojna poboljšanja i nove sadržaje. Igrači će moći da istražuju nova područja, koriste nove vozila i oružja, a tu su i nove misije, likovi i još mnogo toga. Takođe, igra sada podržava tehnologiju haptičkog povratnog zvuka DualSense kontrolera, što će omogućiti još veću povezanost igrača sa svetom Death Stranding-a.

Uz impresivnu grafiku i zvuk, Death Stranding Directors Cut PS5 predstavlja jedinstveno iskustvo koje će privući ljubitelje akcionih avantura i science fiction žanra. Igra nudi duboku priču, istraživanje sveta i taktičko kretanje kroz pejzaže, što će igračima pružiti časove zabave i izazova.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Horor, Pucačina

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18