Sackboy A Big Adventure PS5

EAN: 711719824121
GB Code: PS5G27
Kategorija:

8.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sackboy A Big Adventure PS5 je igra za PlayStation 5 konzolu koja prati avanture simpatičnog lika iz serijala LittleBigPlanet, Sackboy-a. Igrači preuzimaju ulogu Sackboy-a i istražuju različite nivoe koji su prepuni izazova i prepreka koje moraju da savladaju. Sackboy mora da skoči, trči, izbegava prepreke i pobeđuje neprijatelje kako bi napredovao kroz igru.

Igra sadrži različite svetove, svaki sa svojim jedinstvenim izgledom i zvukom, a svetovi su prepuni tajni i sakrivenih prolaza koje igrači mogu da otkriju. Pored klasičnih platformskih izazova, igra sadrži i mini-igre i bosseve koje igrači moraju da savladaju kako bi završili igru.

Sackboy A Big Adventure PS5 ima i multiplayer opciju, što znači da igrači mogu da igraju sa prijateljima i zajedno savladaju izazove. Igra takođe sadrži i mogućnost prilagođavanja Sackboy-a, pa igrači mogu da kreiraju jedinstvene izglede za svog lika.

Sackboy A Big Adventure PS5 je šarena i zabavna igra sa puno izazova i različitih načina igranja, što je čini idealnom za igrače svih uzrasta i nivoa veštine.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Avantura, Dečija, Platform

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 7