Dakar Desert Rally Loaded Edition PS5

EAN: 764460630510
GB Code: PS5G103
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Dakar Desert Rally je najveća avantura reli trkanja van puta ikada razvijena. Dakar Desert Rally uhvata pravu brzinu i uzbuđenje najveće reli trke Amaury Sport Organisation na planeti, sa širokim spektrom licenciranih vozila najpoznatijih proizvođača na svetu, uključujući motocikle, automobile, kamione, kvadove i SSV-ove. Igra nudi jedinstvene izazove kako za ljubitelje simulacije van puta tako i za casual ljubitelje trkanja. Takmičite se u žestokim online multiplayer trkama ili navigirajte kroz ogromne divljine u single-player offline režimu.

Autentično Iskustvo Dakar Relija
Preko 30 etapa punog reli trkanja sa zvaničnih Dakar relija 2020, 2021 i 2022 godine sa zvanično licenciranim vozilima, timovima i vozačima u multiplayer i single-player režimima. Sve to u ogromnom otvorenom svetu koji vas ne ograničava na staze i puteve. Igra takođe podržava širok spektar volana za ultimativno iskustvo vožnje.

Godišnja Doba i Dinamično Vreme
Uključujući sva četiri godišnja doba i potpun ciklus dana i noći. Bilo da se suočavate sa visokim peščanim olujama, vrelim pustinjskim sunčevim zracima, teškim kišama i snegom, ili dubokom blatom, moraćete da savladate elemente i konkurenciju kako biste pobedili.

Single-Player i Online Multiplayer
Napredujte u svojoj karijeri Reli Raid-a u single-player režimu ili se takmičite na online multiplayer događajima sa svojim prijateljima.

 

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Sport, Vožnja

Izdavač

Saber Interactive

Preporučeni uzrast

Pegi 3