Five Nights at Freddy’s – Security Breach PS5

EAN: 5016488138840
GB Code: PS5G104
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

SLEDEĆE POGLAVLJE U STRAHU

Five Nights at Freddy’s: Security Breach je najnovija epizoda porodično prihvatljivih horor igara koje vole milioni igrača širom sveta. Igrajte kao Gregory, mladić zarobljen preko noći u Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex-u. Uz pomoć samog Freddy Fazbear-a, Gregory mora preživeti gotovo neprekidnu poteru preoblikovanih likova iz Five Nights at Freddy’s serije – kao i novih, strašnih pretnji.

LOVCI I LOVCI – Jednom kada su noćni protokoli pokrenuti, animatronici u Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex-u nemilosrdno će juriti sve uljeze. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator i čuvar bezbednosti Pizzaplex-a, Vanessa, pretraživaće svaki Cotton Candy Pizza Stand ako treba – nije mudro ostati na jednom mestu predugo.

PRILAGODI SE DA BI PREŽIVEO – Pristupite sigurnosnim kamerama zgrade kako biste pregledali okolinu i planirali svoj put kroz opasnost. Ometajte neprijatelje prevrtanjem konzervi sa bojom i igračkama – samo se povucite pre nego što neprijatelji budu privučeni vašoj lokaciji. Sklonite se u skrovita mesta i dozvolite opasnosti da prođu ili pokušajte da pobegnete od svojih progonitelja. Igrajte na svoj način, ali budite spremni da se prilagodite.

ISTRAŽI I OTKRIJ – Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex nudi raznovrsne atrakcije za goste – Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, kanalizaciju i… kanalizaciju? Pizzaplex je ogroman i ne manjka mu dobrota za otkrivanje.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Avantura, Horor, Preživljavanje (Survival)

Izdavač

Maximum Games

Preporučeni uzrast

Pegi 12