Wild Hearts (PS5)

EAN: 5030948125003
GB Code: \
Kategorija:

6.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Wild Hearts je uzbudljiva igra za PlayStation 5 koja će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz svet muzike i avanture. U ovoj igri igrate kao srce, simbol ljubavi i hrabrosti, dok se suočavate sa raznim izazovima i preprekama.

Putovanje započinje u šarenom svetu, ispunjenom psihodeličnom estetikom i muzikom. Vaš cilj je pratiti ritam i sinhronizovati svoje pokrete sa muzikom, dok se krećete kroz različite nivoe. Svaki nivo pruža jedinstveno iskustvo i donosi nove izazove, od vožnje na motoru do borbi sa neprijateljima.

Uz izuzetno fluidne kontrole i prelepu grafiku, Wild Hearts pruža ne samo vizuelni spektakl, već i duboku emocionalnu priču. Kroz igru ćete otkrivati tajne i simboliku srca, dok se suočavate sa svojim strahovima i tražite svoje mesto u svetu.

Sa dinamičnim nivoima, raznovrsnim neprijateljima i mnoštvom sakupljivih predmeta, „Wild Hearts“ nudi beskrajne sate zabave i izazova. Svaki uspešan završetak nivoa nagrađuje vas sa ocenom i napredak u priči.

Zaronite u svet muzike i avanture sa Wild Hearts na PlayStation 5 i doživite jedinstveno iskustvo koje će vas osvojiti svojom atmosferom i izazovima. Budite hrabri, pratite svoje srce i otkrijte šta znači biti pravi heroj.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Pucačina, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 12