It Takes Two (Nintendo Switch)

EAN: 5030939124947
GB Code: \
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

It Takes Two je jedinstvena kooperativna avantura za Nintendo Switch konzolu koja će vas odvesti na uzbudljivo putovanje kroz svet avanture i povezanosti. U ovoj igri, upoznajte dvoje likova, Codyja i May, koji su se zaglavili u telima lutaka. Kako bi se vratili u svoje prave oblike, moraju zajedno proći kroz razne izazove i prepreke.

Igra donosi šareni svet pun maštovitih nivoa, svaki sa svojom jedinstvenom tematikom i mehanikama. Cody i May će se suočiti sa različitim izazovima i zagonetkama koje će zahtevati timski rad i saradnju. Svaki lik ima svoje specifične veštine i sposobnosti koje će biti ključne za prevazilaženje prepreka.

Kroz uzbudljivu priču i emotivne trenutke, igra It Takes Two istražuje teme poput komunikacije, saradnje i opraštanja. Putovanje Codyja i Maya će ih dovesti do otkrivanja dubljih slojeva njihovog odnosa i pomoći im da pronađu put ka pomirenju.

Grafički dizajn i animacije igre oživljavaju svet na Nintendo Switch konzoli, pružajući vam šarmantne vizuale i detaljna okruženja. Muzika dodatno doprinosi atmosferi igre, stvarajući emotivnu i uzbudljivu atmosferu.

It Takes Two je iskustvo koje ćete deliti sa svojim prijateljem ili članom porodice jer se igra mora igrati u kooperativnom režimu. Ova igra će testirati vaše veštine timskog rada, ali će takođe stvoriti nezaboravne trenutke i uspomene koje će vas povezati sa vašim saputnikom.

Uđite u svet It Takes Two na Nintendo Switch konzoli i prepustite se ovoj uzbudljivoj avanturi koja će vam pokazati snagu zajedništva i pravu vrednost povezanosti.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Platform

Izdavač

Electronic Arts, Hazelight Studios

Preporučeni uzrast

Pegi 16