Uncharted Legacy of Thieves Collection PS5

EAN: 711719791997
GB Code: \
Kategorija:

5.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Uncharted Legacy of Thieves Collection PS5 je kolekcija video igara koja je nedavno objavljena za PlayStation 5 konzolu. Kolekcija uključuje dve igre – Uncharted 4: A Thief’s End i Uncharted: The Lost Legacy – koje su prethodno objavljene za PlayStation 4.

Uncharted 4: A Thief’s End prati avanture Natanijela Drejka, glavnog protagoniste serijala Uncharted, dok pokušava da pronađe tajanstveno blago koje je povezano sa njegovom porodicom. Igra ima izuzetno detaljne i impresivne grafičke efekte, a radnja je puna avanture, akcije i intrige.

Uncharted: The Lost Legacy je samostalna igra u kojoj igrači preuzimaju uloge dviju ženskih likova – Hloj i Nejđ – dok pokušavaju da pronađu drevni artefakt u Indiji. Igra takođe nudi impresivne grafičke efekte, a likovi su vrlo dobro napisani i razvijeni.

Ove dve igre su neke od najboljih koje su objavljene za PlayStation 4, a sada su dostupne za igranje na PlayStation 5 konzoli uz unapređene grafičke i performanse poboljšanja. Uncharted Legacy of Thieves Collection PS5 je odličan izbor za sve koji žele da iskuse ove sjajne igre na novoj konzoli sa poboljšanim karakteristikama i grafikom.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Pucačina

Izdavač

Naughty Dog

Preporučeni uzrast

Pegi 16