Demons Souls (PS5)

EAN: 711719809920
GB Code: \
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Demons Souls je remasterizovana verzija popularne igre istog imena, koju je razvio Bluepoint Games i objavio Sony Interactive Entertainment za PlayStation 5 konzolu. Ovo je akciona avantura sa RPG elementima, smeštena u fantastični svet Boletarije, gde igrači preuzimaju ulogu junačkog borca koji se bori protiv sila zla.

Grafika i zvuk u ovoj novoj verziji su potpuno obnovljeni i prilagođeni za novu generaciju konzola, sa impresivnom detaljnom grafikom i dinamičnim osvetljenjem koje stvara jedinstvenu atmosferu. Igra takođe koristi DualSense kontroler, što igračima omogućava da osete svaki detalj i atmosferu igre.

Igrači će morati da istražuju različite nivoe, bore se protiv teških neprijatelja i bossova, i prikupljaju različite vrste oružja i opreme. Takođe će biti moguće prilagođavanje karakteristika svog lika, kao što su snaga, brzina i veštine.

Demons Souls je poznat po svojoj visokoj težini i izazovnosti, što će igračima pružiti pravi test njihovih veština i strategije. Ovo je igra koja će privući ljubitelje akcionih avantura i RPG igara, koji žele izazov i duboku priču. Sa prelepim novim grafičkim izgledom i nizom poboljšanja, Demons Souls za PS5 je definitivno igra koju ne bi trebalo propustiti.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Bluepoint Games

Preporučeni uzrast

Pegi 18