The Dark Pictures Anthology House of Ashes PS4

EAN: 3391892014426
GB Code: PS4G194
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Dark Pictures Anthology House of Ashes PS4 je horor avanturistička igra dostupna na PlayStation 4 konzoli. Ovo je treći deo igara iz serijala The Dark Pictures, koji se fokusira na narativne avanture i donosi igračima različite priče u kojima mogu da utiču na tok događaja.

Igra se odvija u Iraku 2003. godine, kada se američki vojnici bore protiv neprijatelja u pećini. Međutim, stvari brzo počinju da se izmiču kontroli kada se otkrije da je u pećini prisutno nešto misteriozno i strašno, a igrači preuzimaju ulogu vojnika koji se bore za preživljavanje i otkrivanje tajni koje se kriju u pećini.

Igrači imaju mogućnost da istražuju okruženje, sakupljaju predmete, donose odluke i reaguju na događaje, što će uticati na tok priče i ishod igre. Ovo stvara dinamičnu i neizvesnu igru, jer svaka odluka može da ima dalekosežne posledice za likove i priču.

Grafika u The Dark Pictures Anthology House of Ashes PS4 je impresivna, sa pažljivo dizajniranim prostorima i upečatljivim vizuelnim efektima koji doprinose strašnom doživljaju igre. Glumačka postava je takođe impresivna, sa prepoznatljivim glumcima koji igraju likove u igri.

The Dark Pictures Anthology House of Ashes PS4 je strašna i neizvesna avanturistička igra koja će oduševiti fanove horor žanra. Mogućnost da igrači donose odluke koje utiču na ishod igre stvara dinamičan doživljaj, dok grafika i glumačka postava doprinose autentičnom doživljaju.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Horor, Preživljavanje (Survival)

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18