Star Wars Jedi Knight Collection PS4

EAN: 9120080076878
GB Code: PS4G193
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Star Wars Jedi Knight Collection PS4 je kolekcija video igara koje su dostupne na PlayStation 4 konzoli. Kolekcija sadrži tri igre iz serijala Star Wars Jedi Knight: Jedi Knight: Dark Forces II, Jedi Knight II: Jedi Outcast i Jedi Knight: Jedi Academy.

U ovoj kolekciji igrači preuzimaju ulogu različitih likova u Star Wars univerzumu, koji se bore protiv zlih sila u borbi za dobro u galaksiji. Igrači koriste različita oružja, sposobnosti i veštine kako bi savladali protivnike, a igra se fokusira na borbe sa svetlosnim mačevima.

Grafika u Star Wars Jedi Knight Collection je poboljšana u odnosu na originalne verzije igara, a gameplay je takođe ažuriran kako bi se prilagodio novim tehnologijama. Ovo stvara bolji doživljaj za igrače koji su igrali prethodne verzije igara i one koji su novi u serijalu.

Ova kolekcija igara je idealna za ljubitelje Star Warsa i akcionih igara, jer omogućava igračima da uživaju u klasičnim avanturama sa svetlosnim mačevima i različitim likovima iz Star Wars univerzuma.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

THQ Nordic

Preporučeni uzrast

Pegi 16