Super Smash Bros – Ultimate (Nintendo Switch)

EAN: 045496422899
GB Code: SW011
Kategorija:

8.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Super Smash Bros – Ultimate je akciona igra borbe koja je razvijena od strane Nintendo EPD tima, a objavljena od strane Nintenda za Nintendo Switch konzolu. Igra predstavlja petu po redu igru iz Super Smash Bros. serijala i donosi najveći broj boraca do sada, kao i mnoge nove nivoe, režime igre, predmete i značajke koje igrači mogu da koriste u borbi.

Cilj igre Super Smash Bros – Ultimate je izbaciti protivnika iz arene, pri čemu se koriste različiti udarci i napadi. Svaki borac ima svoje jedinstvene skillove i sposobnosti koje se mogu koristiti u borbi, uključujući i specijalne napade koji se aktiviraju kombinacijom dugmadi na kontroleru. Igra nudi nekoliko različitih modova igre, uključujući Single Player, Multiplayer, Online i Adventure mode.

U Single Player modu, igrač se bori protiv protivnika kroz seriju nivoa i na kraju se suočava sa šefom. Multiplayer mod omogućava igračima da se bore jedan protiv drugog u različitim formatima, uključujući i timski režim igre. Online mod omogućava igračima da igraju protiv drugih igrača preko interneta. Adventure mod je novi režim igre u kojem igrač prolazi kroz seriju nivoa i mini-igara sa ciljem da pobedi glavnog negativca, Galeem-a.

Super Smash Bros – Ultimate ima najveći broj boraca do sada, uključujući neke nove likove kao što su Inkling iz Splatoon igre, Ridley iz Metroid serijala, Isabelle iz Animal Crossinga i mnoge druge. Igra takođe sadrži mnoge nivoe koji su preuzeti iz prethodnih verzija igre, kao i neke nove nivoe koji su dizajnirani specijalno za ovu igru.

Uz svoje impresivne likove, veliki broj boraca i nivoa, te razne modove igre, Super Smash Bros. Ultimate predstavlja definitivno iskustvo za fanove ove popularne borilačke igre, kao i za sve igrače koji traže zabavu i izazov.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Avantura, Borilačka, Dečija, Platform

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 12