Splatoon 2 (Nintendo Switch)

EAN: 045496420437
GB Code: SW027
Kategorija:

8.490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Splatoon 2 je video igra u žanru pucačina iz trećeg lica, koju je razvila kompanija Nintendo. Igra je nastavak originalne Splatoon igre za Wii U konzolu. Radnja igre se odvija u svetu poznatom kao Inkopolis, gde se igrači takmiče u timovima od četiri igrača kako bi osvojili teritoriju i pobedili protivnike koristeći specijalne „splat“ oružja koja ispuštaju različite boje mastila.

Igrači preuzimaju ulogu Inklingsa, humanoidnih bića koja mogu preuzeti oblik lignje ili ljudi. Igrači se takmiče u različitim režimima igre, uključujući Turf War, Splat Zones, Tower Control, Rainmaker i Clam Blitz, a cilj u svakom od ovih režima je da osvoje teritoriju i/ili skupljaju dragocenosti.

Igrači mogu prilagođavati svoje likove, oružja i opremu, a igra takođe ima i kooperativni režim pod nazivom Salmon Run, u kojem četiri igrača pokušavaju da prežive napade talasa neprijatelja i sakupljaju dragocenosti koje padaju sa neba.

Splatoon 2 je takođe povezan sa mobilnom aplikacijom Nintendo Switch Online, koja omogućava igračima da komuniciraju sa drugim igračima, organizuju partije i pregledaju statistiku igara.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Dečija, Pucačina

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 7