Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (Nintendo Switch)

EAN: 045496426941
GB Code: SW040
Kategorija:

7.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury je video igra za Nintendo Switch koja je objavljena u februaru 2021. To je poboljšana verzija originalne Super Mario 3D World igre, koja je prvobitno objavljena za Wii U 2013. godine, i uključuje potpuno novu igru nazvanu Bowser’s Fury.

U Super Mario 3D World + Bowser’s Fury igri, igrači biraju između četiri lika – Mario, Luigi, Peach i Toad – i prolaze kroz nivoe u potrazi za zastavicama koje označavaju kraj nivoa. Igrači će se suočiti sa preprekama, neprijateljima i sakupljati različite power-ups tokom igre, kao što su Super Mushroom, Fire Flower i Tanooki Suit.

Ono što ovu igru čini posebnom su nivoi koji koriste 3D prostor na kreativan način, uključujući kretanje u različitim pravcima i rješavanje zagonetki. Tu su i bonus nivoi koji se otključavaju pronalaženjem tajnih zastavica u glavnim nivoima.

Bowser’s Fury je potpuno nova igra u kojoj Mario mora zajedno sa Bowserom Jr. spasiti Bowsera od svoje „tamne strane“. Igrači će se boriti protiv različitih oblika Bowsera dok istražuju veliko otvoreno ostrvo. Igrači mogu da igraju sami ili u co-op modu sa drugim igračem, a igra sadrži i podršku za amiibo figure.

Grafički prikaz ove igre je impresivan i koloritno razigran, sa puno detalja i efekata. Muzika je vesela i zvučni efekti su dobro izvedeni, čime se doprinosi atmosferi igre.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury je sjajna igra sa puno sadržaja, kreativnih nivoa i zabave za igrače svih nivoa sposobnosti.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija, Platform

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 3