Nintendo Paper Mario – The Origami King (Nintendo Switch)

EAN: 045496426385
GB Code: SW035
Kategorija:

7.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Paper Mario – The Origami King je video igra u žanru RPG-a koju je razvila i izdala kompanija Nintendo.

Priča prati poznatog lika, Paper Maria, koji se upušta u novu avanturu kako bi spasao Kraljevstvo od zle sile origamija. Origami kralj Olly uzima kontrolu nad Kraljevstvom i pretvara njegove stanovnike u origami figure. Kao Paper Mario, igrač mora da se bori protiv Ollyjevih sluga, sakuplja delove karte i rešava zagonetke kako bi pronašao i porazio Origami kralja i njegovu vojsku.

Jedinstvena mehanika igre Nintendo Paper Mario – The Origami King kombinuje RPG elemente sa platformskim elementima. Igrač putuje kroz prelepi svet koji je napravljen od papira, gde mora da rešava zagonetke i borbe. U borbama, igrač koristi kartice sa napadima i potezima koji mu pomažu da savlada protivnike. Svaki napad može biti unapređen da bi se povećala efikasnost i šansa za uspeh. Tokom igre igrač će dobiti i pratnju koja mu pomaže u borbi.

Grafika igre Paper Mario – The Origami King je prelepa, sa svetlim i šarenim bojama koje se stapaju sa papirom. Muzika je takođe odlična i savršeno se uklapa u igru.

U igri postoji veliki broj mini igara, skrivenih tajni i zanimljivih likova. Svaka zona ima svoju jedinstvenu priču i izgled, tako da igrač nikada neće osetiti dosadu.

Paper Mario – The Origami King je igra koja pruža uzbudljivu avanturu u prelepom svetu koji je napravljen od papira. Jedinstvena mehanika igre, prelepa grafika i zanimljiva priča čine ovu igru jednom od najboljih RPG igara za Nintendo Switch konzolu.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija, Logička, Platform

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 7