Stranger of Paradise Final Fantasy Origin PS4

EAN: 5021290093393
GB Code: PS4G226
Kategorija:

3.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin PS4 je akciona RPG igra za PlayStation 4, smeštena u fantastični svet Final Fantasy univerzuma. Igrači preuzimaju ulogu Jacka, Asha i svojih pratilaca, dok istražuju opasne prostore u potrazi za čarobnim kamenom koji može ispuniti njihove želje.

Igra nudi dinamične borbe protiv brojnih čudovišta i neprijatelja, koje igrači mogu da pobede koristeći razne oružja i sposobnosti. Takođe postoji i mogućnost poboljšavanja likova i njihovih sposobnosti, što omogućava igračima da prilagode svoju igru i strategiju.

Grafika i zvuk su impresivni i stvaraju atmosferu koja je karakteristična za Final Fantasy univerzum, a kontrole su glatke i prilagođene za konzolu. Igra ima i multiplayer modove, koji omogućavaju igračima da se bore protiv drugih igrača u arenama.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin PS4 je uzbudljiva akciona RPG igra sa velikim izazovima i odličnom grafikom, koja će oduševiti fanove Final Fantasy serijala, kao i igrače koji vole dinamične borbe i fantastične svetove.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 16