Tom Clancys Rainbow Six Siege PS4

EAN: 3307215889077
GB Code: PS4G230
Kategorija:

1.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tom Clancys Rainbow Six Siege PS4 je taktička pucačina u kojoj igrači preuzimaju ulogu pripadnika elitne specijalne jedinice Rainbow Six. Igra se odvija u timovima od pet igrača, gde se jedan tim bori kao napadači a drugi kao branitelji.

Cilj igre je da napadači osvoje kontrolne tačke i spasu taoca, dok je cilj branitelja da spreče napadače u tome i brane odbrambene položaje. Osim toga, postoje i drugi ciljevi kao što su razbijanje zidova, iskopavanje tunela, ili jednostavno uništenje suparničkog tima.

Igrači imaju na raspolaganju različite operativce, od kojih svaki ima svoje specifične sposobnosti i oružja. Taktičko razmišljanje, dobra komunikacija i strategija su ključni faktori za pobedu.

Grafika i zvuk su sjajni i dobro su uklopljeni u atmosferu igre, dok su kontrole vrlo precizne i prilagođene za konzolu. Postoje i razni modovi igranja, uključujući jedan igrač protiv botova i različite online modove.

Tom Clancys Rainbow Six Siege PS4 je vrlo uzbudljiva i zahtevna igra koja zahteva taktičko razmišljanje, dobru komunikaciju i strategiju. Za igrače koji vole taktičke pucačine, ovo je igra koju definitivno treba isprobati.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Pucačina

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 18