Nickelodeon Kart Racers (CIAB) (Nintendo Switch)

EAN: 5016488137843
GB Code: SW052
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Nickelodeon Kart Racers je video igra trkačkog žanra koju je razvio Bamtang Games, a objavila Nickelodeon. Igrači preuzimaju kontrolu nad omiljenim Nickelodeon likovima i trkaju se protiv drugih likova u različitim trkačkim arenama.

Igrači mogu izabrati između 12 različitih likova iz popularnih Nickelodeon serija, kao što su SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Rugrats, Hey Arnold!, i mnogi drugi. Svaki lik ima jedinstveni automobil i sposobnosti koje mogu koristiti tokom trke.

Igra nudi različite načine igranja, uključujući single player, local multiplayer i online multiplayer. Single player način omogućava igračima da se takmiče protiv računarskih protivnika, dok local multiplayer način omogućava do četiri igrača da se takmiče na istom ekranu. Online multiplayer način omogućava igračima da se takmiče protiv drugih igrača širom sveta.

Tokom trke, igrači mogu koristiti različite predmete i oružja kako bi ometali svoje protivnike i povećali svoju šansu za pobedu. Igrači mogu prikupljati tokene na stazi kako bi otključali nove karakteristike i dodatke za svoje automobile.

Grafika igre je svetla i vesela, sa lepo dizajniranim stazama i okolinom. Muzika i zvukovi su takođe prilagođeni Nickelodeon atmosferi, sa poznatim temama iz serija koje će oduševiti fanove.

Nickelodeon Kart Racers je zabavna igra za sve uzraste, koja će posebno privući fanove Nickelodeon serija. Igra nudi veliki broj različitih likova i trkačkih arena koje će pružiti satima zabave i uzbuđenja.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Dečija, Vožnja

Izdavač

Maximum Games

Preporučeni uzrast

Pegi 3