NBA 2K20 PS4

EAN: 5026555426398
GB Code: 8800
Kategorija:

3.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

NBA 2K20 PS4 je simulaciona sportska igra koju možete igrati na PlayStation 4 konzoli. U ovoj igri, igrači imaju priliku da se oprobaju kao profesionalni košarkaši i da igraju sa i protiv najboljih igrača i timova u NBA ligi.

Igrači mogu birati između raznih modova igranja, uključujući karijeru igrača, timsku igru, i online igru sa drugim igračima. Karijera igrača je mod u kojem igrači kreiraju svog sopstvenog košarkaša i vode ga od početka karijere u NBA-u, sa ciljem da postane najbolji košarkaš u ligi. Timski mod igre omogućava igračima da odaberu svoj omiljeni tim i da se bore protiv drugih NBA timova, dok online mod igre omogućava igračima da se takmiče sa drugim igračima širom sveta.

U igri su dostupni i razni dodatni sadržaji, kao što su trening kampovi i mini igre. Takođe, igrači mogu prilagođavati svoje košarkaše, timove i dvorane kako bi bili što autentičniji i personalizovaniji.

NBA 2K20 PS4 donosi realističnu grafiku i zvuk, sa autentičnim animacijama igrača i stadiona. Ovo je definitivno igra koju bi košarkaški fanovi trebalo da isprobaju.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

2K Games

Preporučeni uzrast

Pegi 3