Marvels Spider-Man PS4

EAN: 711719416371
GB Code: PS4G158
Kategorija:

4.799,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Marvels Spider-Man PS4 je akciona igra koja se temelji na popularnom superheroju Spider-Manu. Igrači preuzimaju kontrolu nad Peterom Parkerom, alias Spider-Manom, dok se bore protiv različitih negativaca i spašavaju grad New York.

Glavni način igranja u igri je priča, koja se odvija kroz različita poglavlja i scene. Igrači mogu istraživati otvoreni svet New Yorka, gde mogu pronaći razne aktivnosti, kao što su borbe protiv kriminalaca, istraživanje i sakupljanje različitih predmeta.

Spider-Man ima mnoge sposobnosti koje igrači mogu koristiti tokom igre, uključujući mogućnost da se penju po zgradama, koriste svoju paukovu mrežu za kretanje i borbu, i koriste razne gadgete i napade protiv protivnika.

Uz to, igra sadrži i različite kostime za Spider-Mana, koji nude različite prednosti i sposobnosti tokom igre. Igrači takođe mogu otključati i koristiti razne gadgete i napade kako bi se poboljšala njihova igra.

Grafika u igri je detaljna i živopisna, s velikim brojem likova i detaljnih okruženja. Muzika i zvuk doprinose atmosferi igre, uz zvuke paukove mreže i muziku koja odgovara akciji na ekranu.

Kontrole u igri su prilagođene za konzolu, što omogućava igračima lako kretanje i upravljanje Spider-Manom. Postoji i mogućnost da se koriste razni specijalni napadi i kombinacije za povećanje štete.

Marvels Spider-Man PS4 je zabavna akciona igra koja pruža igračima mogućnost da se bore kao njihov omiljeni superheroj Spider-Man. Različite sposobnosti, šarena grafika, priča i karakterizacija likova, jednostavne kontrole i razni gadgeti i napadi čine ovu igru zabavnom i uzbudljivom za igrače koji traže akcionu igru zasnovanu na superheroju.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 16