LEGO Batman 3 Beyond Gotham (PS4)

EAN: 5051895412633
GB Code: PS4G077
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO Batman 3 Beyond Gotham je akciona avanturistička igra za PS4, koju je razvio TT Games i objavila Warner Bros. Interactive Entertainment. Ova igra predstavlja nastavak prethodnih verzija LEGO Batman igara i kao što joj ime govori, glavni likovi su Batman i njegov saveznik Robin koji se udružuju sa drugim DC Comics superherojima kako bi spasili svet od uništenja od strane zlog Brainiaca.

Igra LEGO Batman 3 Beyond Gotham se sastoji od više nivoa, koji se prepliću sa platformskim elementima, puzanje i pucanje, te odbrambenih misija. Svaki nivo u igri ima svoju jedinstvenu temu i dizajn, i igrači su u mogućnosti da preuzmu kontrolu nad različitim superherojima u zavisnosti od nivoa. Batman ima svoje karakteristične veštine kao što su korišćenje bataranga, pucanje iz svoje puške i korišćenje čudovišnih mašina za borbu, dok Robin može da koristi svoj palicu i mehaničke ruke da bi pomogao u borbama.

Jedna od najvećih prednosti ove igre je da igrači mogu da otključavaju nove superheroje i likove koji se pojavljuju u DC Comics univerzumu. To uključuje Supermana, Flasha, Green Lantern, i mnoge druge popularne likove. Svaki lik ima svoje jedinstvene veštine koje igrači mogu da koriste da bi pobedili Brainiacovu vojsku.

Grafika u igri je odlična, sa svetlim i šarenim bojama koje su karakteristične za LEGO igre. Muzika takođe odgovara atmosferi igre, i igrači će često čuti poznate teme iz DC Comics univerzuma.

Sve u svemu, LEGO Batman 3 Beyond Gotham je zabavna i uzbudljiva igra koja će privući ljubitelje Batmana i DC Comics superheroja. Sa mnogo nivoa, likova i avantura, igrači će provesti sate igrajući ovu igru.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7