God of War Ragnarok PS4

EAN: 711719407492
GB Code: PS4G239
Kategorija:

8.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

God of War Ragnarok PS4 je akciona avantura dostupna na PlayStation 4 platformi. Igra je razvijena od strane Santa Monica studija i objavljena od strane Sony Interactive Entertainmenta.

Radnja igre God of War Ragnarok PS4 se fokusira na lik Kratosa, koji se sada nalazi u nordijskoj mitologiji i suočava se sa Ragnorokom, krajem sveta i sudnjim danom. Kratos i njegov sin Atreus putuju kroz svetove nordijske mitologije, boreći se protiv bogova i stvarajući saveze sa drugim likovima.

Igrači će kontrolisati Kratosa dok se kreće kroz svetove nordijske mitologije i bori se protiv neprijatelja u borbenim sekvencama koje zahtevaju taktički pristup i brzu reakciju. Igra takođe ima elemente RPG-a, sa mogućnošću nadograđivanja oružja i opreme, kao i odabira različitih talenata i veština za Kratosa.

Grafika i zvuk u igri su impresivni, sa detaljno prikazanim svetovima i dinamičnom muzikom koja prati akciju. Igrači će takođe uživati u priči koja se razvija dok putuju kroz različite svetove i susreću se sa različitim likovima.

God of War Ragnarok PS4 je igra koja će privući ljubitelje akcionih avantura i fanove prethodnih igara u serijalu God of War. Sa svojim intenzivnim borbama, impresivnom grafikom i zanimljivom pričom, ova igra će pružiti uzbudljivo iskustvo igranja.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18