Call of Duty Modern Warfare II PS4

EAN: 5030917296864
GB Code: PS4G238
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Call of Duty Modern Warfare II PS4 je akciona video igra koja je razvijena od strane Infinity Ward studija i objavljena od strane Activisiona.

Igra se sastoji od dve glavne kampanje i nekoliko multiplayer modova. Glavne kampanje prate radnju u kojoj igrači preuzimaju ulogu vojnika u fiktivnom sukobu između Rusije i SAD-a. Radnja se odvija na nekoliko lokacija širom sveta, uključujući i gradove poput Londona, Rio de Žaneira i Vašingtona. Igrači će se suočiti sa različitim misijama i izazovima, uključujući i razne taktičke zadatke, kao i akcione sekvence koje će zahtevati brzu reakciju i preciznost.

Multiplayer modovi uključuju klasične igre kao što su Team Deathmatch, Domination i Search and Destroy, kao i nove modove kao što su Gunfight i Ground War. Uz to, igrači mogu da prilagode svoje oružje i opremu u skladu sa svojim stilom igre, što dodatno poboljšava iskustvo igranja.

Call of Duty Modern Warfare II PS4 je visoko ocenjena igra koja pruža izuzetno intenzivno iskustvo igranja, uz odličnu grafiku i zvuk. Igra će privući ljubitelje akcionih igara i fanove serijala Call of Duty, kao i sve one koji traže napetu i dinamičnu igru.

https://www.youtube.com/watch?v=OeVapCrI1pY

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Pucačina

Izdavač

Activision

Preporučeni uzrast

Pegi 18