Gran Turismo 7 PS5

EAN: 711719766391
GB Code: PS5G23
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gran Turismo 7 PS5 je automobilska simulaciona igra, dostupna samo za PlayStation 5 konzolu. Igrači će imati priliku da se oprobaju u raznim trkama i takmičenjima, koristeći najnovije modele automobila.

Igrači će moći da izaberu između preko 420 automobila iz različitih kategorija, uključujući super-automobile, klasične automobile, trkačke automobile i još mnogo toga. Svaki automobil ima jedinstvene karakteristike i performanse, što igračima omogućava da prilagode svoj stil vožnje i odaberu najbolji automobil za određenu trku.

Grafika u igri je spektakularna, sa detaljnim modelima automobila i stazama koje su verno prenete iz stvarnog sveta. Svaki detalj na automobilima, uključujući enterijer i spoljašnji izgled, je savršeno modelovan i prikazan.

Igrači će se takmičiti na raznim stazama širom sveta, uključujući poznate trkačke staze poput Nurburgringa, Daytona International Speedway-a i Tokyo Expressway-a. Takođe će biti moguće prilagođavanje i kreiranje sopstvenih staza i trka.

Igrači će moći da se takmiče u različitim modovima igre, uključujući singleplayer kampanju, online multiplayer, kao i razne izazove i takmičenja. Igra će takođe sadržati i novi mod zvani GT Café, koji će omogućiti igračima da istraže svet igre i otključavaju nove automobile.

Gran Turismo 7 PS5 je igra koja nudi nezaboravno iskustvo vožnje, sa impresivnom grafikom i raznovrsnim modovima igre. Gran Turismo 7 PS5 igra je savršena za ljubitelje automobilskih simulacija, koji žele da se oprobaju u vožnji najnovijih modela automobila i osvoje različita takmičenja i nagrade.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Vožnja

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 3