Dragon Ball Xenoverse 2 Playstation Hits PS4

EAN: 3391892006919
GB Code: PS4G249
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Dragon Ball Xenoverse 2 Playstation Hits PS4 je akciona avantura i borilačka igra u kojoj igrači kreiraju sopstvenog lika i bore se protiv poznatih likova iz Dragon Ball anime serije. Igra se fokusira na putovanje kroz vreme i zaustavljanje neprijatelja koji žele da promene tok istorije Dragon Ball sveta.

Igrači mogu da izaberu između pet rasa (ljude, Saiyanse, Namekianse, Majine i Freizera) i prilagode izgled, statistike i borilačke stilove svog lika. Uz to, igra sadrži preko 100 likova iz Dragon Ball sveta, uključujući i likove iz Dragon Ball Super anime serije.

Borbe su akcione i brze, sa različitim borilačkim stilovima i specijalnim potezima koje igrači mogu da otključaju i koriste u borbi. Igrači takođe mogu da učestvuju u različitim multiplayer modovima, uključujući online borbe sa drugim igračima i kooperativni mod za četiri igrača.

Dragon Ball Xenoverse 2 Playstation Hits PS4 verzija sadrži osnovnu igru sa svim dostupnim DLC sadržajem, uključujući nove likove, misije, odeću i još mnogo toga.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Borilačka

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 12