Grand Theft Auto V (PS5)

EAN: 5026555431835
GB Code: PS5G13
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Grand Theft Auto V (GTA V) je popularna akciona igra otvorenog sveta, koja je dostupna na PlayStation 5 konzoli. Igrači preuzimaju ulogu tri lika, Michaela, Franklina i Trevora, koji rade zajedno kako bi izvršili razne kriminalne zadatke.

Igrači će moći da istražuju veliki, detaljno kreiran svet Los Santosa, koji je inspirisan Los Angelesom i Kalifornijom. Svaki lik ima jedinstvenu priču i sposobnosti, što igračima pruža različite načine da iskuse igru.

Grand Theft Auto V (GTA V) sadrži obilje mogućnosti za interakciju sa svetom igre, kao što su vožnja automobila, motocikala i helikoptera, ili izvođenje različitih aktivnosti, kao što su igranje golfa ili tenisa, pa čak i letenje u svemir.

Igra takođe sadrži i online multiplayer mod, gde igrači mogu da igraju sa drugim igračima iz celog sveta, radeći zajedno kako bi izvršili kriminalne zadatke ili se takmičili u raznim mini-igrama.

Grand Theft Auto V (GTA V) se može pohvaliti impresivnom grafikom i zvukom, sa realističnim vozilima i gradskim pejzažima. Igra takođe ima nezaboravan soundtrack, koji sadrži veliki broj različitih žanrova, kao što su hip-hop, rock i elektronska muzika.

Ukratko, Grand Theft Auto V je igra koja pruža ogromnu slobodu igračima da istraže i iskuse razne avanture u velikom, detaljno kreiranom svetu. Svojom kombinacijom akcionog, avanturističkog i kriminalističkog gameplay-a, ova igra je postala jedna od najpopularnijih i najuspešnijih video igara svih vremena.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Otvoren svet (Open world)

Izdavač

Rockstar Games

Preporučeni uzrast

Pegi 18