Assassins Creed Valhalla PS4

EAN: 3307216168362
GB Code: PS4G129
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Assassins Creed Valhalla PS4 je akciona avantura otvorenog sveta smeštena u Viking doba. Igrači preuzimaju ulogu Eivora, Viking ratnika koji vodi svoj narod iz Norveške na osvajanje Engleske u 9. veku.

Igrači mogu da prilagode svog lika, odabiru između muškog i ženskog pola i prilagođavaju njegov izgled, borilačke veštine i opremu. Igrači mogu da istražuju ogroman svet, uključujući engleske gradove, sela i tvrđave, otkrivajući tajne i sukobljavajući se sa različitim neprijateljima.

Borbe u igri su akcione i brutalne, sa različitim vrstama oružja i borilačkih stilova koje igrači mogu da koriste. Igrači takođe mogu da grade i nadograđuju svoje baze i osvajaju nova područja, dok vode svoj narod kroz političke intrige i sukobe sa drugim vladarima.

Igra sadrži i neke elemente mitologije i fantastike, uključujući mogućnost da igrači posete Asgard i Jotunheim, kao i da se suoče sa nordijskim bogovima.

Assassins Creed Valhalla PS4 donosi nove elemente u franšizu, poput novih mehanika borbe i istraživanja, kao i novih priča i likova. Igra je dostupna na PS4, kao i na PS5 uz besplatnu nadogradnju za vlasnike originalne igre.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Otvoren svet (Open world), RPG (Role-playing game)

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 18